Werkgeversprijs gaat door met twee finalisten

Twee finalisten strijden dit jaar om de Participatieprijs werkgevers Regio Zuid-Kennemerland: POP Creative Agency uit Haarlem en Motopp uit Amsterdam). De derde finalist, La Plume Media uit Haarlem, heeft zichzelf teruggetrokken uit de wedstrijd. Lees meer over deze bijzondere situatie. 

Laatste fase richting finale

De finalisten zitten nu in de laatste fase van de wedstrijd. In deze periode worden ze bezocht door de jury voor twee verdiepingsgesprekken. Daarnaast worden ze twee maal geïnterviewd en bereiden ze zich voor op de finalepresentaties op 14 november. Lees meer over de laatste fase van de wedstrijd.

Inspirerende voorbeelden 

De werkgevers die in de afgelopen vijf edities meedongen naar de werkgeversprijs zijn stuk voor stuk voorbeeld-werkgevers. We kunnen hen niet allemaal in beeld brengen. Wel zijn met alle finalisten en winnaars vanaf 2019 interviewfilms gemaakt. Klik hier om deze interviewfilms te bekijken.

Evenement

De wedstrijd om deze werkgeversprijs eindigt in een feestelijke bijeenkomst. Dit is dé jaarlijkse themabijeenkomst over inclusief werkgeven. Dit jaar zal deze plaatsvinden op donderdag 14 november 2024. De finalisten worden gepresenteerd en de vakjury maakt de prijswinnaar 2024 bekend. Maar het is ook een belangrijk relatie- en netwerkevenement voor werkgevers, hrm-professionals en iedere ander die professioneel werkzaam is voor de regionale arbeidsmarkt. Klik hier voor meer informatie.

 

Bekijk hier het laatste nieuws
participatieprijs-werkgevers-2021
Bekijk hier de foto’s van de prijsuitreiking
participatieprijs-werkgevers-2021
Bekijk hier de interview filmpjes
participatieprijs-werkgevers-2021-winnaar-secrid